BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €100 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Badegas Pirineos Marboré Reserva


Een wijn van geschiedenis en leven, synthese van onze landschappen en variëteiten in een sterke en levendige persoonlijkheid. 6.000 genummerde flessen vormen deze vintage 2018 van deze wijn waarmee we een stap vooruit zetten op zoek naar een wijn met meer fruit en toast. De zorgvuldige rijping in Franse vaten uit Bourgondië en Bordeaux zorgt voor verschillende toasts.

Meer dan twee decennia leren en kiezen met grote zorg de wijngaarden die deel uitmaken van de geweldige Somontano-wijn. Een traject van kennis, selectie en gepassioneerde zoektocht naar de specifieke kwaliteiten van twee essentiële wijngaardgebieden: de vlaktes van La Oliva, een voorbeeld van het traditionele droge land dat wijselijk gecultiveerd is; en de Sierra de Salinas, met zijn kleine percelen oude wijnstokken tussen olijfgaarden en steeneikenbossen. Twee werelden waarin inheemse en aangepaste variëteiten naast elkaar bestaan. Tempranillo, merlot, cabernet sauvignon, moristel, parraleta. De som van zijn nuances vormt de basis voor een diepe, subtiele en gedifferentieerde persoonlijkheid.

De mediterrane neiging wordt bepaald door concentratie en harmonie. De balans, milde zuurgraad en kracht lijken gedreven door een bijna raadselachtige Atlantische bries. Alsof de bergpassen eigenlijk toegangspoorten zijn tot een noordelijke persoonlijkheid.

Wereld van invloeden op een vloeiende, vriendelijke en gedistingeerde ziel. En aan de horizon, altijd de inspiratie van volharding en zuiverheid.


20,60


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2022. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram