BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €100 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Bodega Catena Zapata - Nicasia Malbec (houten kist van 6)


Bodega Catena Zapata is een Argentijns familiebedrijf uit 1902. De visie van het bedrijf is: ‘Great wines begin in the vineyard’. Het bedrijf maakt vele verschillende wijnen variërend van eenvoudige borrelwijnen tot de absolute top van Argentinië. Letterlijk en figuurlijk. Want de Adrianna wijngaard van het domein bevindt zich op ruim 1500 meter hoogte aan de voet van de Andes en wordt gezien als de Grand Cru van Zuid-Amerika. Patras familias Nicolás Catena Zapata heeft veel pionierswerk verricht op het gebied van malbec en is mede verantwoordelijk voor het succes van deze druif in Argentinië.

Deze iconische Nicasia Malbec is het paradepaardje van Catena Zapata!
Gemaakt van de oude wijnstokken Malbec. Door de hooggelegen wijngaarden  hebben de Malbec druiven een prachtig resultaat! De druiven worden met de hand geplukt en nadien gerijpt gedurende achttien maanden op eikenvaten.  Nicasia heeft aroma’s van rijp fruit, pruimen, zwarte bessen en cassis, cederhout en vanille toetsen. In de mond hebben we veel kruidigheid met smaken van tabak en zwarte chocolade. Niet tegenstaande de krachtige wijn heeft de afdronk veel frisheid.

Druiven: Malbec


64,90


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2021. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram