BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Bodega Lozano Toma Tempranillo


Sinds 1853 zijn wij aan uw zorg gehecht. In de landgoederen La Carrasca, La Elipa en Los Salvadores, gelegen in Villarrobledo, is een wijngaard met 14 verschillende druivensoorten het overheersende gewas; leven met granen en olijfbomen. En in Rioja Alavesa, met 36,5 ha droomachtige landschappen en wijngaarden, vormen de Tempranillo- en Viura-variëteiten, met zeer langlevende planten, de ziel van wijnen van topkwaliteit. We zorgen voor elk detail en zorgen ervoor dat onze wijnen de waarde en het prestige van twee bevoorrechte enclaves delen; Villarrobledo en Rioja Alavesa. De kwaliteit van het land en de vochtigheid ervan, de temperatuur, het type plantage, de aandacht voor de mate van rijping van de druiven, de afstand van de wijngaard tot de wijnmakerij en de tijd die is verstreken van de oogst tot de vinificatie, de zorgvuldige collectie van het product en vooral een werkfilosofie gebaseerd op inspanning maken deel uit van het succes van Lozano.

Deze wijn heeft een aantrekkelijke en diepe robijnrode kleur met violette accenten. In de neus geniet het van een breed scala aan intense aroma's van koffie, tabak en fruit.

In de mond is hij vol en goed gestructureerd met een lange afdronk. Gastronomie: rood vlees, wild en belegen kazen.


6,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2023. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram