BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Bodegas Lozano Toma Sauvignon Blanc, Verdejo


Sinds 1853 zijn wij aan uw zorg gehecht. In de landgoederen La Carrasca, La Elipa en Los Salvadores, gelegen in Villarrobledo, is een wijngaard met 14 verschillende druivensoorten het overheersende gewas; leven met granen en olijfbomen. En in Rioja Alavesa, met 36,5 ha droomachtige landschappen en wijngaarden, vormen de Tempranillo- en Viura-variëteiten, met zeer langlevende planten, de ziel van wijnen van topkwaliteit. We zorgen voor elk detail en zorgen ervoor dat onze wijnen de waarde en het prestige van twee bevoorrechte enclaves delen; Villarrobledo en Rioja Alavesa. De kwaliteit van het land en de vochtigheid ervan, de temperatuur, het type plantage, de aandacht voor de mate van rijping van de druiven, de afstand van de wijngaard tot de wijnmakerij en de tijd die is verstreken van de oogst tot de vinificatie, de zorgvuldige collectie van het product en vooral een werkfilosofie gebaseerd op inspanning maken deel uit van het succes van Lozano.

Bleek groengeel wijn  met mooie heldere tinten. Intense en heerlijke aroma's met citrus en uitbundige tonen van exotisch fruit. In de mond heeft het een geweldige balans tussen volume en zuurgraad. Elegant en soepel in de mond. Ideaal bij salades, zeevruchten en vis.

Druivensoorten: Sauvignon Blanc, Verdejo


6,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2023. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram