Het belangrijkste doel van Azienda Cecilia Beretta is het herwaarderen van het kostbare karakter van de traditionele wijnen uit Valpolicella en Soave, een streek met een unieke en originele territoriale geschiedenis.
De activiteiten van Azienda Cecilia Beretta, die volledig onafhankelijk is van de productie van Pasqua Vigneti e Cantine, zijn bestemd voor een beperkte selectie van wijnen van grote kwaliteit, met respect voor tradities en erfgoed, maar geïnterpreteerd op een innovatieve manier. De productie van Cecilia Beretta wijnen is beperkt tot tweehonderdduizend flessen per jaar.
Gemaakt van 85% garganega en 15 % chardonnay
Gele wijn met groene reflecties. Aroma's van rijpe gele appel met hints van bloemen en snoep. Fruitig en harmonieus, met een amandel nasmaak die gaat naar samensmelten met de zoetheid vond de neus, volgens het typische karakter van de druiven en het karakter van het gebied.
Serveertip: aperitief, visgerechten, salades.
€11,50