BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Fiuza 3 Premium Reserva Blanca


De familie Fiuza heeft prachtige  wijngaarden en produceert al meer dan een eeuw wijn op hun landgoed in de regio Tejo. Het bedrijf werd opgericht door Joaquim Mascarenhas Fiuza. In 1985 was er een samenwerking tussen de familie Fiuza en de internationaal befaamde Australische wijnmaker Peter Bright. pionier in het bestuderen van internationale variëteiten op Portugese bodem, ontwikkelde het bedrijf een reeks wijnen van één enkele variëteit. Tegenwoordig bevat de portfolio ook enkele blendwijnen, waardoor echt unieke wijnen ontstaan. Fiuza produceert zijn wijnen met druiven van hun eigen landgoederen, geteeld in klei-kalksteensoorten en handmatig en machinaal geoogst, waardoor wijnen van hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

Classificatie: Vinho Regionale TejoDruivensoorten: 100% Sauvignon Blanc Vinificatie: Druivenselectie en geperst bij 5ºC. Veroudering 'sur lie'. Definitieve blend samengesteld uit 95% van de huidige vintage en 5% van de vorige vintage, gerijpt in Franse eikenhouten vaten. Medium bleek stro.Neus & smaak: Aroma's van kruidachtig en tropisch fruit met hints van asperges en wat vanille en boter van het eikenhout. De wijn is mond vullend, complex met een goede structuur.

Lange en aanhoudende afdronk.

Geniet met sterkere vissen zoals kabeljauw of zalm, wit vleesgerechten met sterkere smaken, rijk gearomatiseerde zeevruchten en zachte kazen.


10,90


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram