BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

La Petite Ferme - Variation - Rhone blend


Alle druiven komen van onze Franschhoek Estate. Paarse bloemen, viooltjes en rozenblaadjes in de neus. De smaak heeft een goede balans tussen de zuren en het fruit met karamel en kruiden op de achtergrond.

Deze wijn is zeer toegankelijk vroeg in zijn leven met licht eiken en fijne tannines. De variation blend is gerijpt in 10% Nieuwe franse eik en balans in oudere vaten gedurende 10 maanden. Grenache gerijpt in Roestvrij Staal en Oud frans eikenhouten vaten te respecteren fruit.

La Petite Ferme is net zo gevierd voor onze wijn als wij voor onze innovatieve gerechten en luxe accommodatie. Wikus Pretorius, onze wijnmaker, introduceert 'Variation', de nieuwste toevoeging aan zijn gewilde Wijnmakers Edition serie.

Ik heb altijd genoten van het werken met Rhone rassen, zegt Wikus. Het was in 2017 dat ik mijn handen aan de rechterzijde wijngaarden aan het mengsel.

Ik wil benadrukken wat de verschillende rassen geteeld in verschillende bodems kunnen produceren te maken. Het mengsel bestaat uit drie of meer Rhone variëteiten afhankelijk van de vintage vandaar de naam 'Variation'. ik wil elke vintage voor zijn specifieke kenmerken te benadrukken. het mengsel zal anders zijn elk jaar, toonde ons de verschillen tussen de wijnen en wijn maken stijlen.


19,20


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2023. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram