BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Lievland - Liefkoos Rosé Shiraz, Mourvèdre


Dit is een elegante droge rosé gemaakt van de best zorgvuldig geselecteerde percelen van onze Lievland-wijngaarden in de Simonsberg-regio van Stellenbosch. De blend is 50% Syrah en 50% Mourvèdre. De smaak is soepel en fris met levendig rood fruit en een aanhoudende afdronk. Langdurig contact met de droesem geeft de wijn textuur en rijkdom. Granaatappel-, rode bes- en cranberry-tonen in de neus volgen allemaal door naar het gehemelte, samen met hints van citrusschil en een lichte fynbos-noot.
De geschiedenis van Lievland gaat terug tot 1715, toen de oorspronkelijke boerderij werd toegekend aan de ex-soldaat Jurie Hanekom. Lievland ligt op de westelijke hellingen van de Simonsberg-bergen tussen Stellenbosch en Paarl, twee van de meest prominente wijnbouwgebieden in de Kaap. Het klimaat, de locatie en de bodem op de hellingen zijn bevorderlijk voor de teelt van druiven van hoge kwaliteit, en enkele van de bekendste wijnen van de Kaap worden hier gemaakt. Bij Lievland draait alles om "het hier en nu", en hun wijnen worden gemaakt in een genereuze, fruitige, goed geëxtraheerde stijl.


12,40


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram