BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Cantine San Marzano - Talò - Negroamaro


Deze San Marzano Talo Negroamaro is een wijn die iedereen kan bekoren! deze fantastische Italiaanse wijn is gelegen in de hak van de laars in Italië meer bepaald In Puglia. Deze regio heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. De wijnen van San Marzano zijn prijs-kwaliteit top, zoals  deze Talo  Negroamaro waar de  druiven in de nabijheid van de kust groeien. De bodem is rijk aan kalk, welke ideaal is voor de negroamaro. De druiven worden volledig handmatig geplukt waardoor men een goede kijk heeft op de kwaliteit zo komen alleen de mooiste druiven in aanmerking voor de San Marzano Talo Negroamaro. Deze wijn is met recht en reden de trots van Salento.

In de geur ruikt men wilde aardbeien, zwarte bessen en drop. In de mond proeven we intens rood fruit gevolgd  door specerijen zoals tijm. Dat fijne kruidje doet wonderen voor de afdronk! Geniet van deze wijn bij een mooi vleesgerecht en of bij een kaasschotel.

Druivensoorten: Negroamaro


10,95


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram