BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Château Haut Bages Libéral AOP Pauillac 2019


Deze cru is eigendom van Claire Villars-Lurton (net als Ch. Ferrière). Ch. Haut Bages Libéral heeft een terroir bestaande uit drie percelen, mooi gesitueerd. Het eerste ligt rond het château, het tweede tegenover Ch. Pichon Comtesse (naast Ch. Latour) en het derde op het plateau van Ch. Lynch Bages (niet ver van Ch. Grand Puy Lacoste). Het zijn dus excellente percelen, die een wijn geven met stevige structuur, maar ook zeer elegant, en rijk aan fruit.Aroma’s van zwart fruit, maar ook kruidige toetsen.

Deze cru, die vanaf het eerste jaar bio gecertificeerd is, heeft veel aan precisie en verfijning gewonnen! Het fruit is van de meet af aan zeer zuiver, fris, levendig en het mondgevoel is zeer fluwelig en lekker gepast fris. Claire Villars zoekt hier de charme van het intense fruit eerder dan de superconcentratie. De sappige, steeds weer oplevende fijne fruitimpressies blijven aanhouden tot in de finale, die verdergaat in dezelfde stijl. Ook hier al dit moois aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Druivensoorten: Cabernet Sauvignon, Merlot


56,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram