BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Diemersdal Sauvignon blanc


Diemersdal Sauvignon Blanc licht geel/groene kleur, in de geur tropisch fruit, rijpe vijgen en een hint mineraliteit welke weer terug komt in de smaak. Veel verfijning met veel drinkplezier. In de finish frisse knisperende zuren en rijp fruit.
De vinificatie gebeurt in roestvrij stalen tanks waardoor de frisheid van de wijn behouden blijft, hierna volgt een periode van rijping op de lie.
Durbanville Valley is een van de oudste wijngebieden van Zuid-Afrika en behoort tot de 3 koelste wijngebieden van het land. De sauvignon blanc stokken staan op zuidelijk gelegen hellingen op een droge bodem van verweerd graniet met veel leem. Diemersdal profileert zich meer en meer als een topproducent in sauvignon blanc.
Diemersdal ligt iets ten noorden van Durbanville met een fraai uitzicht op de Tafelberg. Een restaurant maakt deel uit van het wijngoed.
Deze Sauvignon Blanc past perfect als aperitief en bij lichte visgerechten, schelpdieren, salades met vis, groentegerechten, bij jonge geitenkaas.

Druivensoorten: Sauvignon Blanc


10,40


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram