BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Durigutti - Cara Sucia Blanco Legitimo


Cara Sucia keert terug naar de oorsprong, naar het land waar de gebroeders Durigutti zijn geboren, waar hij zijn jeugd met veel gelukkige momenten doorbracht.
Zoals verhalen over de enveloptafel en die kleine dingen die ons weer verbinden met de plek waar we vandaan komen, zo zijn deze nieuwe wijnen, eenvoudig en plezierig.
Een reis terug in de tijd en een nieuwe kijk op de variëteiten van de oosterse mendocino, een ander gezicht van de Argentijnse wijnbouw.
De Legitimo-wijn uit Durigutti's Cara Sucia-assortiment is een complexe wijn met mooie variëteiten.
Deze blend zorgt voor mooie verrassingen met knapperige groene appelzuurtjes wat zorgt voor frisheid in de witte wijn die supergemakkelijk te drinken is maar een beetje anders is. Als u geniet van de textuur witte wijnen uit Portugal of Spanje, waar smaak en mineraliteit worden benadrukt boven het open fruitkarakter, zult u deze wijn geweldig vinden. Geel van kleur met groene flitsen, met citrusaroma's zoals grapefruit, sinaasappelschil en verse kruiden. In de mond is het verfrissend met zachtheid en doorzettingsvermogen. Het wordt prachtig verpakt en geleverd tegen een meer dan redelijke prijs. Waarom niet eens iets nieuws proberen?
Regio: Rivadavia, Argentinië
Druivensoorten: Palomino, Pedro Ximénez, Ugniblanc, Chenin Blanc, Moscatel Amarillo, Sauvignon Blanc


11,20


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram