BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Fiuza Ikon Blanca


De familie Fiuza heeft prachtige  wijngaarden en produceert al meer dan een eeuw wijn op hun landgoed in de regio Tejo. Het bedrijf werd opgericht door Joaquim Mascarenhas Fiuza. In 1985 was er een samenwerking tussen de familie Fiuza en de internationaal befaamde Australische wijnmaker Peter Bright. pionier in het bestuderen van internationale variëteiten op Portugese bodem, ontwikkelde het bedrijf een reeks wijnen van één enkele variëteit. Tegenwoordig bevat de portfolio ook enkele blendwijnen, waardoor echt unieke wijnen ontstaan. Fiuza produceert zijn wijnen met druiven van hun eigen landgoederen, geteeld in klei-kalksteensoorten en handmatig en machinaal geoogst, waardoor wijnen van hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

Classificatie: Vinho Regionale TejoDruivensoorten: Chardonnay en Trincadeira das PratasVinificatie: Druiven met de hand geselecteerd en geperst bij 2ºC. Fermentatie en rijping in nieuwe en eenjarige eikenhouten vaten bij 13ºC gedurende 3 maanden.Neus & smaak: Complex en intens aroma van tropisch fruit met zachte geroosterde tonen.

Gouden kleur met groene reflexen. Complex met karakter en goede zuren.

Zeer lang en mineraal. Uitstekend bij alle soorten vis, zeevruchten en wit vlees.


16,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram