BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Gamla Cabernet Merlot, 2019 Galilee Red 75 Cl


Gamla Cabernet Sauvignon, Merlot is afkomstig van Golan Heights Winery: het beste wijnhuis van Israël. Het wijnhuis bevat 800 hectare aan wijngaarden die zich situeren aan het meer van Galilei tot aan de voet van het Hermongebergte. De naam 'Gamla' verwijst naar een oude stad op de Golan hoogte. In dit gebied is de combinatie klimaat en terroir een héél grote rol. In principe heeft de omgeving een warm klimaat tijdens de dag maar s’ nachts koelt het zéér goed af. Dit komt door de hoge ligging van het gebied. Dit in combinatie met de vulkanische ondergrond, heeft een uitermate goede wijnen die tegenwoordig tot de top van de wereld behoren.

De druiven worden apart gevinifieerd waarna de blend wordt gemaakt. Nadien rust de wijn maar twaalf maanden op Franse en Amerikaanse vaten. Dat geeft de wijn een bijzondere karakter.
In de neus hebben we veel zwart fruit en mooie hinten van vanille.. De kleur is mooie dieprood met paarse schittering. In de smaak vinden we rijpe kersen, cassis met daarbij een mooie kruidigheid.

Druiven: Cabernet Sauvignon, Merlot


19,20


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram