BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Garofoli - Grosszo Agontano


Selectie van de beste druiven en opbrengsten in de wijngaard die bewust laag worden gehouden geven deze wijn grote structuur. Het is een tot twee jaar gerijpt in kleine Franse eiken vaten en spendeert bijna twee jaar in de fles voordat het voor consumptie wordt vrijgegeven. Het meest indrukwekkende kenmerk van de wijn is het aroma van kersen, dat typisch is voor Rosso Cònero. Het combineert harmonieus met houtgeuren. De wijn is geschikt voor langdurige veroudering. Wijngaarden in eigendom van het wijnhuis in de dorpen van Piancarda en Paterno. Medium consistentie, rijk aan kalksteen.
Druiven Montepulciano.
Voor ongeveer 18 maanden in barriques en flesverfijning voor 12 maanden of meer.De Kleur is intens, diepe tonaliteit van donker robijnrood neigend naar granaat.
I
ntens met een complexe smaak van rijp rood fruit, met een prevalentie van kersengeuren versmolten met een delicate kruidigheid en vanille tonen van het hout.

Smaak:sappig, zacht, warm en fluweelachtig. Het beschikt over aantrekkelijke sensaties van jam en zoethout. Uitgesproken volharding.
Als het goed wordt bewaard, kan de wijn tot 10 jaar rijpen en nog meer in uitzonderlijke jaargangen. Het gaat perfect samen met gegrild vlees, wild en uitgebreid verouderde kazen.


22,30


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram