BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Henry of Pelham - Chardonnay


De Short Hills Bench is de meest oostelijke van de sub-benamingen binnen de Niagara Escarpment. Het omvat het land dat oprijst van de vlakte van het schiereiland ten zuiden van Regional Road 81 naar de Escarpment Brow en gelegen tussen Twelve Mile Creek en Fifteen Mile Creek. De glooiende heuvels en valleien van de Short Hills, die rusten op een oude begraven vallei die ooit door de Niagara verbonden is met Lake Ontario en Lake Erie, bieden lange glooiende hellingen met uitstekende drainage en blootstelling aan de zon. De warme zonnige dagen en koele nachten die kenmerkend zijn voor dit gebied, zijn perfect voor het ontwikkelen van de intense druivensmaken die afkomstig zijn van de complexe bodems. Alle druiven voor Henry of Pelham Estate en Speck Family Reserve-wijnen worden geteeld in de sub-appellatie Short Hills Bench.

Ronde en mondvullende witte wijn op basis van 100% Chardonnay druif met vatrijping van 8 tot 10 maanden in Franse en Noord-Amerikaanse eik. Heel wat aroma's van rode appelen, vanille en subtiele houttoets. Harmonieuze wijn met een middellange afdronk.

Estate Henry of Pelham mag gerust tot één van de meest gerenomeerde wijnhuizen van Canada beschouwd worden. Hun 300 ha wijngaarden bevinden zich in de subregio Short Hills Bench van het schiereiland Niagara.

 Druivensoorten: Chardonnay


15,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram