BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Hermon White, 2021 Galilee White


Hermon witte blend van Golan bestaat uit Sauvignon Blanc en Viognier met een mindere hoeveelheid Muscat & Chardonnay , hierdoor is de witte Mount Hermon zéér fris en fruitig van smaak. De wijngaarden van Golan Heights Winery bevinden zich in het noorden van Israël. Door ideale weersomstandigheden kunnen de diep gewortelde wijnranken in de vulkanische ondergrond perfect tegen de warme zomers Het verschil met de nachttemperatuur is enorm zodat de wijnen mooi fris zijn van aroma’s.
Alle druivensoorten worden apart gevinicifeerd, omdat elke druivensoort een ander tijdstip van rijpheid heeft. De oogst wordt met de hand gedaan. De druiven worden geplukt voor de zon opkomt in de wijngaarden dit doet men om frisheid te garanderen.

De Hermon Mount Hermon White blend is stuivend fris met accenten limoen, appel, peer en passievruchten. De helder lichte kleur van de wijn is fantastisch.. In de smaak geeft deze witte blend veel citrus, meloen en tropisch fruit maar ook wat honing accenten in de afdronk.
Druiven: Sauvignon Blanc, Viognier, Muscat, Chardonnay


13,60


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram