BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

La Vicalanda Reserva


Tijdens de oogst selecteerden en plukten we alleen die trossen die volledig rijp waren en stuurden ze naar de wijnmakerij. Na het ontstelen en pletten ondergingen ze een maceratie en alcoholische gisting gedurende drie weken bij een temperatuur van 28 °C.
De wijn onderging een malolactische gisting in vaten en liet vervolgens 14 maanden rijpen. Voor 50% van de wijn gebruikten we nieuwe vaten van Allier eikenhout. Gedurende deze tijd werd de wijn verschillende keren in een rek bewaard om deze op natuurlijke wijze te klaren en verdere behandelingen te vermijden. De wijn rijpte minimaal 24 maanden op fles.
We hebben de beste druiven geselecteerd van onze Cuervo 4-, Vicuana- en Zaco-wijngaarden. Deze wijngaarden zijn aangeplant met behulp van het traditionele Rioja-wijnstoktrainingssysteem. Ze zijn gemiddeld meer dan 35 jaar oud en brengen 2.500 kg per hectare op. Al het werk dat op deze wijnpercelen wordt uitgevoerd, wordt met de hand gedaan, in samenwerking met hooggekwalificeerd personeel. We verkrijgen onze druiven met milieuvriendelijke wijnbouwpraktijken, zonder gebruik van pesticiden, insecticiden of herbiciden.

Druivensoorten: Tempranillo


22,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram