BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Rodriguez Sanzo - Capitàn Gaona - Tinto Rioja


Deze wijn is hét grote voorbeeld van de beste Rioja-wijnen en wordt vaak als referentiepunt gebruikt. Zonder enige twijfel de beste kwaliteitswijn voor zijn prijs!!

Voor Deze Capitan Gaona worden alleen de beste druiven van de oude wijngaarden geselecteerd, welke afkomstig zijn van de beste terroirs uit  Rioja. Bijgevolg is het geen wonder dat deze wijn een ware explosie is aan fruit, structuur en elegante tannines. Met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar geven de wijnstokken niets dan het allerbeste, maar helaas ook bijzonder beperkt waardoor deze kanjer eens zo uniek wordt!
Gelegen op de hellingen van de Sierra Cantabria, waar er terrassen zijn met ondiepe bodems en weinig oppervlakte. De bergen beschermen de wijnstokken tegen de strenge winterwinden vanuit het noorden.

De oogst werd gemaakt in de derde week van september, omdat de klimatologische en ecologische omstandigheden het raadzaam maakten.

 


12,50


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram