BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Rodriguez Sanzo - Red Whiskey Barrel aging Tempranillo


De druiven die worden gebruikt om de Rodríguez & Sanzo whisky vaten ouder te maken, zijn afkomstig van de oude wijngaarden van San Román, waar de Tinta de Toro zeer aromatisch is vanwege de kenmerken van het land, maar tegelijkertijd met een uitstekende tannine lading.

Nadat de druiven in dozen zijn geplukt, wordt deze aan de selectietafel geselecteerd, zodat de gezondste druiven het productieproces doorlopen. Het ouder worden in whiskyvaten is 18 maanden. Whiskey heeft veel van de tannine in het nieuwe vat geëlimineerd, door verdunning met alcohol, zodat de vaten de wijn niet verharden en lange veroudering mogelijk maken.

Om voor de hand liggende redenen heeft de whisky subtiel de vatzin gemarkeerd, genoeg om de originele complexiteit van de wijn tot vreugde van de @winelovers te brengen.

De Rodríguez & Sanzo Barrel Whiskey-veroudering is zeer aromatisch, met nuances van rijp zwart fruit, specerijen, chocolade, geroosterde nuances (rook), gestructureerd in de mond maar zeer vet en zoete tannines, met veel volume en een mooie afdronk. De aroma's keren terug in de retronasale fase met veel volharding.


28,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram