BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Salcuta Winemakers - Way Feteasca Alba


Een delicate wijn van een bleke stro kleur. Bloemig aroma van acacia bloemen en wit fruit. De intense smaak herinnert de goed rijpe druiven met noten van vanille op de achtergrond. Een heldere en frisse afdronk overheerst in deze unieke wijn, gevolgd citrus noten.

Een gevoelige wijn van een bleke d handmatig in het tweede decennium van september, gevinifieerd volgens de traditionele methode. Na het breken en de-icing de druiven, de maceratie van de wort volgt gedurende een periode van 10-12 uur. Fermentatie wordt uitgevoerd in roestvrijstalen vaten uitgevoerd bij een gecontroleerde temperatuur van 14 ° С en toepassing van de sur - lie werkwijze.

Een delicate wijn van een bleke oldovan druif, verbruikt zowel op zichzelf en samen met verse kazen. Het kan ook worden geserveerd met lichte traditionele Moldavische gerechten of Italiaanse zoals penne pasta met champignons en kipfilet.

100 % Feteasca Alba druif (eteasca Alba is een natuurlijke mutatie van de druif Feteasca Neagra en de moeder van Feteasca Regala. Een echte Roemeense druif)


7,00


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram