BEL 0497/66 40 20
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
WIJNWINKEL OPEN
DO - VRIJ: 14U - 18U. ZAT: 10U - 17U
GRATIS VERZENDING
VANAF €150 IN BELGIË
HORECA
VRAAG NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN

Saronsberg Viognier


Saronsberg Wine Cellar is een gerenommeerd Zuid-Afrikaans wijnhuis dat zich bevindt in de wijnregio Tulbagh, in de West-Kaap provincie. Het werd opgericht in 2002 door de investeerder Nick van Huyssteen, die samen met een team van wijnprofessionals en een getalenteerde wijnmaker, Dewaldt Heyns, het wijnhuis heeft opgebouwd tot wat het vandaag is.
Het wijnhuis Saronsberg staat bekend om zijn focus op kwaliteit en innovatie. Ze zijn toegewijd aan duurzame wijnbouw en maken gebruik van moderne technieken in de wijngaarden om druiven van de hoogste kwaliteit te produceren. Het wijnhuis heeft ook geïnvesteerd in state-of-the-art wijnmakerijfaciliteiten om ervoor te zorgen dat de wijnen met de grootste zorg en aandacht worden geproduceerd.
Saronsberg produceert een verscheidenheid aan wijnen, waaronder rode wijnen, witte wijnen en mousserende wijnen. Enkele van hun bekenste wijnen zijn de Saronsberg Shiraz, de Saronsberg Full Circle en de Saronsberg Viognier.
Hun wijnen hebben internationale erkenning gekregen en hebben prijzen gewonnen op verschillende wijncompetities en -beoordelingen.
Het wijnhuis Saronsberg is ook bekend om zijn prachtige architectuur en omgeving. De wijnmakerij heeft een modern ontwerp en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen en wijngaarden. Het is een populaire bestemming voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke Zuid-Afrikaanse wijnervaring.

Druivensoorten: Viognier


17,80


Contacteer ons

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen
Christophe: 0497/66 40 20
Michel: 0474/61 19 85

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden
Site by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram